Show- and Marchingband Cornu Copiae

Steun Cornu Copiae!

uniform-gala

Show- and Marchingband Cornu Copiae Waalwijk is opgericht in 1950 en bestaat uit ruim 30 enthousiaste muzikanten.
Samen staan we garant voor mooie optredens in binnen– en buitenland tijdens taptoes, streetparades, festivals, corso’s en concerten.

Cornu Copiae werkt met gediplomeerde leerkrachten om het niveau op peil te brengen en te houden. Om goed voor de dag te komen is een uniform en een goed instrument noodzakelijk. Dit alles kost veel geld en is niet alleen uit de opbrengsten van optredens, subsidie en contributie te bekostigen. Daarom is Cornu Copiae steeds op zoek naar mogelijkheden om extra inkomsten te genereren, hieronder vindt u een kleine selectie van de activiteiten die Cornu Copiae hiervoor ontplooit.

Graag reken wij op uw steun en kijkt u eens naar onderstaande mogelijkheden om ons te steunen.

Hartelijk dank hiervoor!

Lightronics heeft verlichting exercitie terrein clubgebouw vervangen

Lightronics

Lightronics CCW 1

Begin juni 2021 zijn er medewerkers van het Waalwijkse bedrijf Lightronics bij ons clubgebouw geweest om voorbereidingen te treffen om de verlichting van het clubgebouw te vervangen door armaturen en lampen die zeer energie zuinig zijn en beter verlichten.

De straks aan te brengen armaturen komen uit hun showroom en krijgen nu een 2e leven. Lightronics wil hiermee het verenigingsleven steunen.

Op onze reactie werd positief gereageerd. Wij zijn Lightronis zeer erkentelijk voor deze geste. Als de armaturen zijn geplaatst zullen wij Lightronics op passende wijze bedanken.

lighttronicsLogo
Sponsor Cornu Copiae gratis!

Sponsorkliks

Doe Mee!

Sponsorkliks

Verdien geld voor Cornu Copiae, door je online aankopen via sponsorkliks te doen!

Koopt u wel eens online?

Ga dan via de knop hiernaast naar de website van sponsorkliks en kies uit ruim 300 winkels waar u wilt winkelen.
Of ga rechtstreeks winkelen hieronder via de sponsorkliks pagina in het groene vlak.

Laat leden, ouders en bekenden gratis sponsoren! Gratis sponsoren? SponsorKliks is een concept waarmee iedereen Cornu Copiae kan sponsoren middels zijn/haar reguliere internetaankopen. Dus je vraagt niet om méér via internet te kopen, maar alleen om bij de volgende internetaankoop dit via de website van www.sponsorkliks.com te doen.

Bij alle bij www.sponsorkliks.com aangesloten online winkels betaalt u precies hetzelfde als wanneer u rechtstreeks bij die online winkels koopt, alleen nu krijgt Cornu Copiae een kleine commissie en steunt u ons hierdoor.

Vergeet dus de  volgende keer niet om via www.sponsorkliks.com te winkelen.

U sponsort dus gratis!

Sponsor ons gratis

Ga naar een van de 300 bij Sponsorkliks aangesloten winkels en sponsor Cornu Copiae.

Naar Sponsorkliks

``Spek de clubkas`` Campagne

Rabobank

Stem op ons!

Rabo Clubactie

Dit jaar organiseert Rabobank De Langstraat voor de vierde keer de Rabobank Clubkas Campagne.

Dit jaar organiseert Rabobank De Langstraat voor de vierde keer de Rabobank Clubkas Campagne. Met de Rabobank Clubkas Campagne kiest de  Rabobank  ervoor om haar leden invloed te laten hebben op het toekennen van geld aan de clubs die zij een warm hart toedragen.

Ieder lid krijgt vijf stemmen om te verdelen. Het is dan ook in het belang van onze vereniging om zoveel mogelijk stemmen te krijgen.

Een mooie (gratis) manier om ons te sponsoren!

Hoe kun je dat doen?

Wij willen iedereen die een rekening bij de Rabobank heeft, vragen om lid te worden van de Coöperatie Rabobank als je dat nog niet bent (gratis!).
Tussen 24 september en 8 oktober kun je op ons stemmen, het liefst natuurlijk met het maximale aantal van 2 stemmen. Stem op: Cornu Copiae Waalwijk!
Aan familie, vrienden, kennissen e.d., die een rekening bij de Rabobank hebben, vragen we hetzelfde te doen.

Hartelijk dank!

Stichting Specsavers Steunt

Specsavers

Doe Mee!

Sponsorkliks

Verdien geld voor je club, door je online aankopen via sponsorkliks te doen!

Betaalbare oog- en hoorzorg voor iedereen. Dat is waar Specsavers voor staat.

Maar onze waarden gaan verder dan onze core business.

We vinden het ook belangrijk om onderdeel te zijn van de lokale buurt en te weten wat er gaande is. De Specsavers-winkelteams zijn erg betrokken bij de lokale gemeenschap en die betrokkenheid zetten we graag om in actie. Daarom is in 2010 Stichting Specsavers Steunt in het leven geroepen.

Omdat alle winkels van Specsavers een steentje bij willen dragen aan de lokale gemeenschap, geven ze per verkochte bril of hoortoestel een vast bedrag aan de Stichting. Dit bedrag schenken we onder andere aan lokale doelen die de samenleving ten goede komen.

Cornu Copiae Waalwijk heeft zich ook als goed doel aangemerkt. Wij zijn steeds bezig om de jeugd te interesseren voor muziek en op te leiden om door te stromen naar het “grote korps”.

Het motto van onze campagne is dan ook:
“Muziek maken kunnen we al, we mogen snel doorstromen naar de show and marchingband Cornu Copiae, maar we hebben daarvoor alleen nog een mooi, maar duur uniform nodig. Helpt u ons alstublief daarbij.”

specsavers-logo-small