Gewoon even wat anders met muziek

Show- and Marchingband Cornu Copiae Waalwijk is opgericht in 1950 en bestaat uit ruim 30 enthousiaste muzikanten. Samen staan we garant voor mooie optredens in binnen– en buitenland tijdens taptoes, streetparades, festivals, corso’s en concerten.

3-columns-photo-7
3-columns-photo-5
3-columns-photo-6

Organisatie

CCw

Show- and Marchingband Cornu Copiae Waalwijk

De vereniging met de muzikanten,waar de muziek de boventoon voert. De optredens en onze eigen “Taptoe Waalwijk” worden vanuit hier georganiseerd en begeleid.

Music4all opleidingen

Om de jeugd te laten kennismaken met muziek en muziek maken in een groep, hebben wij het “Music4all” project wat elk jaar opgestart wordt afhankelijk van de deelname. Houd deze website in de gaten voor nieuwe data.

Jeugdkorps Jong Cornu Copiae

Als de deelnemers tijdens het project Music4all zoveel interesse hebben gekregen kunnen zij lid worden en krijgen hun opleiding, op een gegeven moment gaan ze dan samenspel oefenen in het jeugdkorps.

De vrienden van Cornu Copiae (VvCC)

Dit initiatief is ontstaan in aanloop naar ons 60-jarig bestaan en heeft al vele muzikanten voorzien van een uniform en instrument. Alle sponsors zitten in deze club en worden op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen van Cornu Copiae Waalwijk.

Bestuur

Voorzitter:William Damenwilliam.damenn@ccwaalwijk.nl
Secretaris:Petra WolfPetra Wolf@ccwaalwijk.nl
Bestuurslid Jeugdzaken:Helma Maashelma.maas@ccwaalwijk.nl
Bestuurslid Muziekzaken en optredens:Frans Aertsfrans.aerts@ccwaalwijk.nl
stok-vrij.png