Nieuwe uniformen

Cornu Copiae Waalwijk 60 Jaar
11 - februari - 2010
Nieuwe trommen
22 - maart - 2010

Nieuwe uniformen

Show- and Marchingband Cornu Copiae uit Waalwijk Heeft sinds 19 maart 2010 nieuwe uniformen. Tijdens een spectaculaire avond voorstelling in Theater de Leest werd op 19 maart het publiek verrast met niet alleen nieuwe glanzende chrome trommen maar ook nieuwe gala kostuums die aan de ene kant de lijn vanuit de historie voorzetten door de kleur combinatie rood en zwart afgewerkt met goud maar aan de andere kant erg vernieuwend door het unieke ontwerp.

Na heel veel overleg met de de kleding ontwerpster van producent Pisa uit Eindhoven is een geheel nieuw ontwerp tevoorschijn gekomen. Vooral tijden draaibewegingen van het korps zal het publiek verrast worden door het kostuum ontwerp, dan weer rood en dan weer zwart.

Het is voor de eerste keer in de geschiedenis van Cornu Copiae dat niet is gekozen voor de alom bekende kolbak maar dit keer is gekozen voor een moderne platte pet met een massief bronzen logo schild ingewerkt.

Voor de geheel nieuwe show die tijdens taptoe Waalwijk 2010 in première gaat is een fantasierijk kostuum bedacht met een knipoog naar oude bourgondische tijden. Deze gloednieuwe show  met wereldberoemde melodieën neemt u mee, prikkelt uw illusies en tovert u luchtspiegelingen voor.

Via de legende van de vervloekte roversbende de Bokkenrijders wordt uw fantasie afgewisseld met angstige, griezelige en gelukkige momenten. Dan treedt u binnen in het rijk van kastelen, elfen en trollen Sterren die betoverd zijn door een heks en om klokslag 12 uur in de nacht, zoals alleen in een sprookje dit kan gebeuren, veranderen in danseressen.

Cornu Copiae Waalwijk zal u met “World of Fantasy” doen ontwaken uit uw muzikale droom en u zult zich afvragen was ik nu een onderdeel van een sprookjesboek of van een fantasie?