Jubileum weekend

Nieuwe trommen
22 - maart - 2010
Huldigingen tijdens Jubileum weekend
14 - september - 2010

Jubileum weekend

Show- and Marchingband Cornu Copiae Waalwijk viert in dat weekend haar diamanten jubileum. Dat muziek de boventoon zal voeren spreekt voor zich, maar er zijn voldoende activiteiten om dit jubileum mee te vieren op de feestlocatie aan de Olympiaweg te Waalwijk.

Vrijdag 24, zaterdag 25 en zondag 26 september viert Show- and Marchingband Cornu Copiae Waalwijk haar diamanten jubileum. Dat muziek de boventoon zal voeren spreekt voor zich, maar er zijn voldoende activiteiten om dit jubileum mee te vieren op de feestlocatie aan de Olympiaweg te Waalwijk.

Begonnen als een drumband van uit de Katholieke Arbeiders Jeugd (de Kajotters), verder gegaan als Jachthoornkorps en nu als een moderne Show- and Marchingband viert Cornu Copiae Waalwijk in het laatste weekend van september het diamanten  jubileum met jong en oud en met een knipoog naar het verleden, maar vooral gefocust op de toekomst.

Op vrijdagavond, aanvang 19.30 uur zal de jubileumtent bol staan van topblaasorkesten die op het grote podium hun beste muzikale kunsten ten toon zullen spreiden en gaan strijden voor de ereplaatsen.

Alle muziekliefhebbers zijn van harte welkom. Entree is gratis.

Zaterdag staat geheel in het teken van het 60 jarig bestaan en de huldiging van 5 leden die vanaf het begin, 1950,  lid zijn van het Waalwijkse muziekkorps. Tijdens de  jubileumreceptie, van 14.30 tot 16.30 uur, zal er een muzikaal optreden worden verzorgd door Cornu Copiae Waalwijk. Relaties die onverhoopt geen uitnodiging hebben ontvangen kunnen zich aanmelden via  info@cornu-copiae.com .

Zondag heeft als thema “Oud ontmoet Jong” meegekregen. Vanaf 12.30 uur zullen er verschillende jeugd/opleidingsorkesten optreden. Het jubilerende Cornu Copiae Waalwijk en het opleidingsorkest van Cornu Copiae Waalwijk zorgen voor verder muzikaal entertainment.

Een reünie completeert deze middag. Vele oud-leden hebben zich hiervoor al opgegeven. Geen uitnodiging ontvangen?  aanmelden kan tot 20 september via info@cornu-copiae.com . Iedereen is van harte welkom dit muzikale evenement mee te maken en ook hier geldt gratis entree.

Met een duik in het verleden is er zowel op zaterdag als zondag een tentoonstelling, ondersteunt  met beelden van verleden en heden van het jubilerende Cornu Copiae Waalwijk. Alle Waalwijkers die Cornu Copiae Waalwijk een warm hart toedragen zijn van harte welkom de jubileumactiviteiten te bezoeken.

Uniformen tijdlijn