Huldigingen tijdens Jubileum weekend

Jubileum weekend
14 - september - 2010
RABOBANK, bedankt!!
19 - december - 2014

Huldigingen tijdens Jubileum weekend

Tijdens het jubileumweekend zijn 14 Jubilarissen gehuldigd. Johan van Turnhout voor zijn 40 jarig actief lidmaatschap. Leo Korthout, Adrie Beerens, Antoon de Vries, Christ de Peffer en ere-voorzitter Theo Burmanje werden speciaal gehuldigd met hun 60 jarig lidmaatschap. Voor 25 jaar lidmaatschap werd gehuldigd Ad Kruijff en Roxanne van Wezel voor haar 12,5 jaar. John Nieuwenhuizen en Fred Rombouts voor hun 25 jarig lidmaatschap van de KNFM (Koninklijke Nederlandse Federatie van Muziekgezelschappen).

Tijdens het jubileumweekend van Cornu Copiae Waalwijk ter gelegenheid van het 60 jarig bestaan is Johan van Turnhout gehuldigd voor 40 jaar actief musicerend lidmaatschap.

pic_41

Johan is al op jonge leeftijd begonnen met trompet blazen. Binnen Cornu Copiae staat Johan bekend als een actief en gedreven muzikant, zelden heeft hij een repetitie of optreden gemist. Niet alleen muzikaal is Johan actief binnen de vereniging maar ook bij andere activiteiten steekt hij graag de handen uit de mouwen. Zo was hij een van de eersten die zich aanmeldde toen de gelegenheid zich voordeed oud papier op te gaan halen in Landgoed Driessen.

Johan was niet de enige jubilaris van Cornu Copiae Waalwijk. Op de gala-feestavond werden diverse leden gehuldigd. ere-voorzitter Theo Burmanje en de leden Leo Korthout, Adrie Beerens, Antoon de Vries, Christ de Peffer werden speciaal door de voorzitter de heer van Boxtel gehuldigd voor hun 60 jarig lidmaatschap.

Oorkondes waren er ook voor het 25 jaar lidmaatschap van Ad Kruijff en 12,5 jaar van Roxanne van Wezel. John Nieuwenhuizen en Fred Rombouts kregen de KNFM speld voor hun 25 jarig lidmaatschap van de KNFM (Koninklijke Nederlandse Federatie van Muziekgezelschappen).

Zondagmiddag was tijdens de Reunie door de opleidingsorkest commissie eenjeugdconcert in het kader van “Jong ontmoet Oud” georganiseerd, met optredens van diverse jeugdorkesten uit de regio. Tijdens het concert werden de volgende jeugdleden in het zonnetje gezet voor hun 5 jarig jubileum. Ghislaine van den Maagdenberg, Daan Sperber, Youri van Noije en Joost van Tuijl.

Cornu Copiae Waalwijk kan trots zijn op zulke trouwe leden. Uit de duur van hun lidmaatschap blijkt wel dat het een gezellige en familiare club is.

Wilt u meer weten over Cornu Copiae Waalwijk en de activiteiten van deze vereniging of heeft u interesse om eens een kijkje bij ons te komen nemen bezoek dan ons eigen clubgebouw aan de Olympiaweg 16a te Waalwijk waar op vrijdagavond vanaf 19.00 uur de repetities plaats vinden.