DIOS

MSC
4 - juni - 2015
Exempel
5 - juni - 2015

DIOS

DIOS

Een klein dorp langs de Maas, dat een traditie hoog te houden heeft als het gaat om drumfanfare-muziek. Sinds 1968 klinkt in het Brabantse Oijen de muziek van DIOS. En niet alleen hier. De drumfanfare heeft in haar 47-jarige bestaan veel optredens gegeven in binnen- en buitenland, en koestert in de prijzenkast de beker die herinnert aan het Nederlands kampioenschap in 1988. Waar een klein dorp groot in kan zijn. In het dorp Oijen wonen een kleine 1200 mensen, waarvan een kleine honderd lid zijn van DIOS. Zij dragen samen een levenskrachtige muziekvereniging waar het in de eerste plaats om de muziek gaat, maar Brabant zou Brabant niet zijn als de gezelligheid niet – bijna -net zo belangrijk was.

Daarnaast blijft D.I.O.S. natuurlijk ook onlosmakelijk deel uitmaken van de Oijense samenleving. Dat betekent dat de heuglijke momenten in Oijen vrijwel altijd muzikaal opgeluisterd worden door D.I.O.S. Hiermee heeft de Drumfanfare de afgelopen 47 jaar een vaste plaats binnen onze gemeenschap verworven.

Wie Oijen zegt, zegt D.I.O.S en andersom.

Tijdens Taptoe Waalwijk 4 juli a.s. zal D.I.O.S. een prachtige show neer zetten met als thema Disney. Onder leiding van dirigent/instructeur Kobus Verheij en Chiel Zomer is deze show ingestudeerd met de herkenbare muziek van onder andere de film “The Lion King”

Wij wensen u heel veel luister- en kijkplezier bij de Disney show van D.I.O.S. o.l.v. tamboer-maitre Jos Hoefnagels.