Cornu Copiae Waalwijk 60 Jaar

Brakel enthousiast over optreden
11 - februari - 2010
Nieuwe uniformen
21 - maart - 2010

Cornu Copiae Waalwijk 60 Jaar

Tijdens de traditionele nieuwjaarsreceptie van Show- and Marchingband Cornu Copiae Waalwijk werd het jubileumjaar van ingeluid met de benoeming tot erelid van 5 trouwe leden van het Waalwijkse muziekkorps. Voorzitter René van Boxtel mocht de bij het erelidmaatschap behorende oorkondes uitreiken aan Leo Korthout (60 jaar lid), Frie Maas (59 jaar lid), Antoon Hurkmans en Jan van Daalen (55 jaar lid) en Piet Pullens(54 jaar lid).

Bij de start van het diamanten jubileumjaar memoreerde van Boxtel aan de vele verdiensten die de 5 nieuwe ereleden gehad hebben en nog steeds hebben. Van de vijf ereleden is Piet Pulles nog steeds actief als muzikant. Het officiële jubileum zal gevierd worden op 24, 25 en 26 september.

Op vrijdag 19 maart is er een muzikale showavond in Theater de Leest en worden tevens de nieuwe uniformen gepresenteerd. Voor deze avond die bol zal staan van muziek, dans en humor zijn kaarten te bestellen bij het bespreekbureau van Theater de Leest in Waalwijk.

De jubileumtaptoe zal plaatsvinden op zaterdag 5 juni op het Vredesplein te Waalwijk Voor meer informatie zie ook www.ccwaalwijk.nl.

Op de foto vlnr Leo Korthout – Antoon Hurkmans – Frie Maas en Jan van Daalen, Piet Pullens ontbreekt op de foto.

 

pageheader-13