RABOBANK, bedankt!!

Huldigingen tijdens Jubileum weekend
14 - september - 2010
videoclip Bløf
20 - december - 2014

RABOBANK, bedankt!!

We hadden stiekem op het zelfde bedrag als vorig jaar gehoopt tijdens de bekendmaking van de RABO Spek de Clubkas actie.

Deden er vorig jaar c.a. 200 verenigingen mee. Nu mochten niet alleen verenigingen maar ook stichtingen mee doen en dat was te merken. Op 4 november waren vertegenwoordigers van maar liefst 257 verenigingen en stichtingen naar de Voorste Venne in Drunen getogen om de uitslag te vernemen.

Voor CCW waren Frans Aerts, Tiny Leijtens en René van Boxtel vertegenwoordigd. Omdat er maximaal 3 personen per vereniging mochten komen was Sjef Opperman namens De Edelzanger aanwezig maar natuurlijk was hij er ook namens Cornu Copiae.

De Rabobank had er voor gekozen om de 10 hoogst geëindigde “en public” bekend te maken. “Fingers crossed” zaten we in spanning, want vorig jaar waren we op de 6e plaats geëindigd. Zou het dit jaar weer lukken om een hoge plaats te bemachtigen? “Denk het niet” zei Frans, “want nu doen er veel meer mee”. “Alles is meegenomen” zei Tiny en René sloot hier graag bij aan.

Het bekend maken van de eerste 10 liep niet helemaal vlekkeloos de spanning werd steeds groter.

Van nr 10 ging men naar nr 4, nr 7 en toen nr 5. Er zat geen logica en duidelijkheid in.

Om en om noemde de heer Konijnenburg, directeur van de RABObank, en de presentatrice de namen van de top 10.

Toen de presentatrice riep van: “Dit is wel een hele moeilijke naam keken wij elkaar eens aan.

En ja hoor, Show- and Marchingband Cornu Copiae Waalwijk, ze sprak het nog eens helemaal niet slecht uit, was geëindigd op de 9e plek met een stemmentotaal van 236 en een bedrag van maar liefst € 1.055,54.

Niet alleen staan we in de top 10 maar ook zijn we de hoogst geklasseerde muziekvereniging uit de gehele Langstraat.

Een mooier compliment kun je niet krijgen.

Wij bedanken RABObank De Langstraat voor dit mooie bedrag. Ook een groot dank je wel aan alle mensen die op ons gestemd hebben. Het mooie bedrag zal aangewend worden voor de opleiding van muzikanten en het instrumentenfonds.