Show- and Marchingband Cornu Copiae

Wij zijn gewoon even wat Anders

Carousel3sm

Show- and Marchingband Cornu Copiae Waalwijk is opgericht in 1950 en bestaat uit ruim 30 enthousiaste muzikanten.
Samen staan we garant voor mooie optredens in binnen– en buitenland tijdens taptoes, streetparades, festivals, corso’s en concerten.
Daarnaast zijn de muzikanten van Cornu Copiae Waalwijk altijd wel in voor “Gewoon even wat anders”. Zo is er Groots samengewerkt met Guus Meeuwis en Bløf en krijgen taptoes een speciaal tintje met twee shows.

Uw activiteit succesvol, uniek en onvergetelijk maken en er zelf veel muzikaal plezier aan beleven. Dat is waar het bij ons korps allemaal om draait!

Ons gevarieerde repertoire presenteren we in het traditioneel zwart / rood gala-uniform. Voor de themashow gebruiken we onze sfeervolle themakleding.

Kiest u voor allebei de shows van Cornu Copiae Waalwijk tijdens uw taptoe? Dan bent u verzekerd van een kleurrijk en muzikaal afwisselend programma!

Streetparade01
James-last-show-2015-3

Voor onze galashow hebben we ons laten inspireren door een musicus die als lijfspreuk had:

ˮDe muziek is mijn wereld en heeft mijn leven enorm verrijktˮ

We hebben het over James Last die met zijn Big Band veel wereldtournees maakte en maar liefst 200 gouden en 17 platina platen en 80 miljoen albums realiseerde.
Uit zijn enorme repertoire hebben wij een selectie gemaakt van wereldberoemde muzieknummers die u bij de eerste tonen direct zult herkennen.

In onze themashow wordt u verrast met een muzikale fata morgana die u langs sprookjesachtige taferelen voert. Daarbij valt u van de ene in de andere (jeugd) herinnering.

In de muzikale fantasie van Cornu Copiae Waalwijk bezoekt u oude en nieuwe sprookjes over dansende elfjes, dolende spoken en geesten.

Wij vertellen u hun verhaal en nemen u mee op een onvergetelijke reis van herkenning.

presenteert-themashow-1-e1447315936520.png
thema-bariton_transparant-2
logo_CC_Colr
13Mar2010_0045-300x200

Kiest u voor allebei de shows van Cornu Copiae Waalwijk tijdens uw taptoe? Dan bent u sowieso verzekerd van een kleurrijk en muzikaal afwisselend programma!

Voor aanvullende informatie kunt u zich wenden tot Frans Aerts.

frans.aerts@ccwaalwijk.nl

info@ccwaalwijk.nl

optredens@ccwaalwijk.nl

Of vul het formulier hieronder in en wij nemen contact met u op.

[contact-form-7 id=”3623″ title=”Optredens”]

James-last-show-2015-3-405x200