Ophalen oud papier
30 juli 2016

Jubilarissen 2016

Cornu Copiae Waalwijk huldigt jubilarissen

Tijdens de jaarlijkse feestavond van Show- and Marchingband Cornu Copiae Waalwijk zijn oorkondes voor langdurig lidmaatschap van het Waalwijkse muziekkorps uitgereikt. 5 personen kwamen hiervoor in aanmerking.

Waarnemend voorzitter Jan van Dijk overhandigde oorkondes en bloemen aan Ghislaine van den Maagdenberg, 12 ½ jaar lid. Ghislaine was de eerste muzikante op saxofoon. Trompettiste Astrid Pol, 25 jaar lid, werd geroemd voor haar aanwezigheid tijdens repetities en optredens. Cor Rombouts, 50 jaar lid was helaas niet aanwezig maar kreeg applaus voor zijn vele verdiensten. Piet Pullens spande de kroon met zijn 60 jarig jubileum. Na ruim 50 jaar als muzikant actief te zijn geweest is hij nog steeds nauw betrokken bij het muziekkorps als korps begeleider.

Namens het bestuur van Cornu Copiae Waalwijk sprak oud-voorzitter René van Boxtel nog een jubilaris toe. Waarnemend voorzitter Jan van Dijk vierde zijn 40 jarig lidmaatschap. Van Boxtel memoreerde aan de lange muzikale carrière van de jubilaris. Maar ook van zijn bestuurlijke activiteiten bij zowel Jong Cornu Copiae als het grote muziekkorps. In bestuurlijk moeilijke tijden was het Van Dijk die steeds de handschoen opnam om het vizier weer op de toekomst te richten. De jubilaris is nog steeds de drijvende kracht als het gaat om het opleiden van nieuwe muzikanten. Het Music4All programma is door Van Dijk ontwikkeld. In de hulde werd ook echtgenote Annemieke van Dijk betrokken. Bij de door Cornu Copiae Waalwijk georganiseerde taptoes fungeert zij al jaren als gastvrouw en “ladyspeaker”.

Op de foto:
V.l.n.r. Ghislaine van den Maagdenberg, Astrid Pol, Jan van Dijk en Piet Pullens