Klapstoelenconcert 2016
4 juli 2016
Ophalen oud papier
30 juli 2016

Verslag klapstoelenconcert

Muzikale voltreffer

De zomer starten met een avond vol muziek, dat was de doelstelling van het traditionele “Klapstoelenconcert” van Show- and Marchingband Cornu Copiae Waalwijk
En dat is meer dan gelukt. Ruim 300 bezoekers genoten, op hun eigen meegebrachte klapstoeltje, en met heerlijk zomerweer, van optredens van Jong Cornu Copiae; Muziekvereniging Andara en van Cornu Copiae Waalwijk.

De Music Hero’s van Jong Cornu Copiae opende de avond. Onder de bezielende leiding van instructeur Roy van Meurs speelden de jeugdige muzikanten muziek van o.a. Beauty en the Beast en Abba. Muziekvereniging Andara uit Tilburg nam de bezoekers mee in de filmmuziek van James Bond, The Pirates of the Caribean en Disney World.

Na pauze wist Cornu Copiae Waalwijk, onder leiding van tambour-maître Jan Burmanje het publiek te boeien met muziek uit de taptoe-shows “World of Fantasy” en “At Last” Het publiek genoot en klapte luid op de muziek mee.

Presentator René van Boxtel ontkwam er niet aan om een door het publiek gewenste toegift aan te kondigen. Met een medley van door James Last geschreven wereld melodieën beëindigde Cornu Copiae Waalwijk deze zomerse muzikale avond.

 

https://m.flickr.com/#/photos/129711032@N07/sets/72157670783756096/