Marsparades
19 juni 2016
Verslag klapstoelenconcert
10 juli 2016

Klapstoelenconcert 2016

Muzikaal de zomer in

De zomer starten met een avond vol muziek, dan bent u bij Cornu Copiae Waalwijk aan het juiste adres. Onder het genot van een hapje en een drankje kunt u genieten van een gevarieerd programma tijdens het traditionele Klapstoelenconcert op zaterdag 9 juli 2016.

Het uitgebreide repertoire van Cornu Copiae Waalwijk met marsmuziek, en wereldberoemde melodieën zal garant staan voor een muzikaal avondje uit.

Niet alleen Cornu Copiae Waalwijk zal optreden. Muziekvereniging Andara, een harmonie orkest uit Tilburg gaat u verrassen met een zeer gevarieerd repertoire.
Jong Cornu Copiae zal de avond muzikaal openen.

Het klapstoelenconcert wordt gehouden bij het clubgebouw van Cornu Copiae Waalwijk aan de Olympiaweg 16a te Waalwijk(nabij het RKC Waalwijk stadion). Aanvang 20.00 uur. De entree is gratis wel zelf een (klap)stoeltje meebrengen.