Cornu Copiae Waalwijk opnieuw in videoclip
19 januari 2016
Taptoe Drunen 2016
5 mei 2016

Spetterende Voorspeelmiddag

Talenten van Cornu Copiae Waalwijk!

Show & Marchingband Cornu Copiae Waalwijk organiseert een spetterende voorspeelmiddag. Muzikanten uit het jeugdkorps en de show-and marchingband tonen hun individuele talenten aan het publiek. Dit gratis evenement wordt gehouden in het clubgebouw van Cornu Copiae Waalwijk op zondag 17 april van
14.00 tot 17.00 uur.

Het beloofd een verrassende en spetterende muzikale middag te worden waarbij de muzikanten zich van hun beste kant laten zien en horen.

Naast het muzikale optreden kunnen zowel jong als oud kennismaken met Cornu Copiae Waalwijk. Enthousiaste leden zullen klaar staan om iedereen die muziek wil leren maken, te woord te staan en uitleggen waarom jij een van de Music Hero’s van Cornu Copiae Waalwijk kan worden! Ook is er de mogelijkheid om een instrument te bespelen.

Het clubgebouw van Cornu Copiae Waalwijk is gelegen aan de Olympiaweg 16a te Waalwijk, de zaal is open om 13:30. De toegang is gratis.