Cornu Copiae Waalwijk opnieuw in videoclip

Nieuwe trompetten
5 januari 2016
Spetterende Voorspeelmiddag
4 april 2016

Cornu Copiae Waalwijk opnieuw in videoclip


Dat show- and Marchingband Cornu Copiae Waalwijk een veel gevraagd muziekkorps is bij taptoe’s en optochten is bekend. Maar ook in de showbizz weet men het Waalwijkse muziekkorps te vinden. Niet alleen voor hun muzikaliteit maar ook door de geweldige uitstraling van het bijzondere uniform wordt Cornu Copiae Waalwijk gevraagd acte de présence te geven.

Na eerder opgetreden te hebben in het PSV Stadion tijdens de “Groots” concerten van Guus Meeuwis werd het muziekkorps gevraagd te fungeren in de videoclip “Open je ogen” van de Zeeuwse topformatie Bløf, heeft Cornu Copiae recent haar medewerking verleend aan de videoclip van de nieuwste single van Jeroen van Zelst “Wodka”

De Waalwijkse feestzanger is een veelgevraagde artiest bij evenementen en op feesten en partijen. “Van Zelst sprak van een unieke samenwerking met Cornu Copiae Waalwijk die naar meer smaakt”.

De videoclip is opgenomen in Geertruidenberg.