Music Hero’s gezocht

Cornu Copiae Waalwijk eert James Last
29 juni 2015
Jubilarissen en afscheid René van Boxtel
28 oktober 2015

Music Hero’s gezocht

Gratis muziekproeflessen

Show- and Marchingband Cornu Copiae Waalwijk start op vrijdag 25 september met de 3e editie van het music4All project. In gratis proeflessen kunnen jeugdige aspirantmuzikanten spelenderwijs kennismaken met dirigeren, noten lezen, en het spelen op slag- en blaasinstrumenten.

Kinderen vanaf 8 jaar zijn van harte welkom om aan het Music4All project deel te nemen. De gratis proeflessen worden gehouden in het clubgebouw van Cornu Copiae Waalwijk, Olympiaweg 16A, Waalwijk (nabij het RKC Waaklwijk stadion) op vrijdag van 18:00 tot 19:00

Wie wil er nu niet uitgroeien tot een echte “Music Hero”?
Cornu Copiae Waalwijk biedt deze mogelijkheid

Na de gratis proeflessen krijg je een door jouw gekozen instrument in bruikleen. Een professioneel instructieteam gaat je begeleiden naar optredens. Naast de muziek worden er leuke activiteiten georganiseerd.
“Kom muziek maken bij de leukste club van Waalwijk: Jong Cornu Copiae”

Aanmelden kan via proefles@cc-music4all.nl.

Meer informatie is te vinden op www.cc-music4all.nl