Cornu Copiae Waalwijk eert James Last

Succes met nieuwe taptoeshow
1 juni 2015
Music Hero’s gezocht
18 september 2015

Cornu Copiae Waalwijk eert James Last

Taptoe Waalwijk 2015

Op 18 april jl presenteerde Show- and Marchingband Cornu Copiae Waalwijk, met veel succes, de muziek van hun nieuwe taptoeshow. De muziek van de nieuwe show bestaat uit wereldberoemde muziek van arrangeur en orkestleider James Last
Door het overlijden van James Last krijgt de nieuwe taptoeshow van het Waalwijkse muziekkorps een extra dimensie op zaterdag 4 juli tijdens Taptoe Waalwijk.

Ter gelegenheid van het 65 jarig bestaan van Cornu Copiae Waalwijk en dat het precies 50 jaar geleden is dat James Last zijn eerste lp uitbracht, is ervoor beide jubilea een nieuwe taptoeshow ingestudeerd.

Tijdens Taptoe Waalwijk zal Cornu Copiae Waalwijk een muzikaal eerbetoon brengen aan James Last. Tevens zal de nieuwe naam van de Galashow onthuld worden.
Het opleidingskorps Jong Cornu Copiae zal tijdens de taptoe samen met Cornu Copiae Waalwijk een optreden verzorgen. De organisatie is er in geslaagd om een mooi programma samen te stellen. Naast Cornu Copiae Waalwijk en Jong Cornu Copiae treden op: Show- en Marchingband DIOS uit Oijen,
Jong Exempel uit Empel, MSC Sprang-Capelle en Showkorps Juliana ’s-Gravendeel,

Op zaterdag 4 juli is iedereen van harte welkom tijdens Taptoe Waalwijk, die wordt gehouden op het terrein van de Hockeyclub aan de Olympiaweg te Waalwijk, aanvang 20.00 uur, entree gratis.