Taptoe 2015

Première nieuwe gala-show
13 april 2015
Succes met nieuwe taptoeshow
1 juni 2015

Taptoe 2015

65 jarig jubileum Cornu Copiae Waalwijk

In aanloop naar het 60 jarig jubileum in 2010 organiseerde Show- and Marchingband Cornu Copiae Waalwijk vanaf 2007 jaarlijks, met veel succes, een taptoe op het Vredesplein. Dit jaar bestaat het Waalwijkse muziekkorps 65 jaar. Een mooie gelegenheid om weer eens een taptoe in Waalwijk te organiseren. Maar voor het zover was moest er eerst een nieuwe taptoeshow worden ingestudeerd. Op 18 april vond, met veel succes, de muzikale première van de nieuwe show plaats. Op zaterdag 4 juli kunt u de geheel nieuwe taptoeshow horen en zien op het terrein van Hockeyclub KHMC Waalwijk. Aanvang 20.00 uur.

“Frequent kregen wij vragen waarom er niet jaarlijks een taptoe in Waalwijk kon worden georganiseerd” aldus Cornu Copiae Waalwijk voorzitter René van Boxtel.
“Organisatorisch is een taptoe een hele klus maar vooral de financiële aspecten hebben ons genoodzaakt om na 2010 geen taptoe meer te organiseren”

Jubileumjaar

2015 is voor Cornu Copiae Waalwijk een jubileumjaar. Er wordt een midzomernachtconcert, een muzikale rommelmarkt en een blaasclinic georganiseerd en dan toch ook weer een taptoe op zaterdag 4 juli.
De deelnemenede korpsen zijn: Show- en Marchingband DIOS uit Oijen, Jong Exempel uit Empel, MSC Sprang-Capelle, Showkorps Juliana ’s-Gravendeel,
Jong Cornu Copiae en Show- and Marchingband Cornu Copiae Waalwijk.
Voorzitter van Boxtel “Een taptoe is een van de hoogtepunten binnen de muzikale activiteiten van een show- and marchingband wat is er dan mooier om in een jubileumjaar zelf een taptoe te organiseren? We hebben de handschoen opgepakt en hoewel de financiën nog niet helemaal rond zijn willen de gehele Waalwijkse bevolking een taptoe aanbieden, waarbij de entree gratis zal zijn”