Voorspeelmiddag

Tiny Leijtens benoemt tot erelid
3 februari 2015
Première nieuwe gala-show
13 april 2015

Voorspeelmiddag

De leden en leerlingen van Show- and Marchingband Cornu Copiae hebben de wintermaanden intensief gebruikt om te repeteren. Na een aantal succesvolle kerstoptredens is nu alles gericht op het nieuwe seizoen en met name op de muziek voor de nieuwe gala show, de muziek hiervan wordt op zaterdag 18 april gepresenteerd in Het Bourgondisch Hof in Waalwijk, zie hiervoor www.ccwaalwijk.nl

Tijdens de voorspeelmiddag, die wordt gehouden op zondag 22 maart treden muzikanten van Cornu Copiae Waalwijk en leerlingen solo of in kleine groepjes op. Het beloofd een verrassende en spetterende muzikale middag te worden waarbij de muzikanten zich van hun beste kant laten zien en horen.

De voorspeelmiddag wordt gehouden in het clubgebouw van Cornu Copiae Waalwijk, Olympiaweg 16a te Waalwijk, aanvang 14.30 uur. Toegang is gratis.
De zaal gaat om 14.00 uur open.

Zelf muziek maken of leren? Tijdens de voorspeelmiddag is er een informatiestand aanwezig.