Tiny Leijtens benoemt tot erelid

Cornu Copiae Waalwijk speelt “Ode aan Waalwijk”
20 januari 2015
Voorspeelmiddag
15 maart 2015

Tiny Leijtens benoemt tot erelid

Ruim 30 jaar bestuurslid Cornu Copiae Waalwijk

Tijdens de Algemene Jaarvergadering van Show- and Marchingband Cornu Copiae Waalwijk is Tiny Leijtens benoemd tot erelid van het Waalwijkse muziekkorps.
Verdeeld over 2 periodes is de heer Leijtens in verschillende functies actief geweest. Voor zijn vele verdiensten ontving hij uit handen van voorzitter René van Boxtel de bij het erelidschap behorende oorkonde.

“Begonnen als muzikant op de jachthoorn overgestapt op de bariton en afgesloten als tambour op de grote trom dat was jou muzikale loopbaan Cornu Copiae Waalwijk. Maar al snel was jij op vele fronten buiten het muziek maken zeer actief voor jouw Cornu Copiae Waalwijk“ memoreerde voorzitter Van Boxtel. “ Bestuurslid in verschillende functies: penningmeester, management optredens, mede organisator van taptoes enz. enz. Je was betrokken bij bijna alle vrijwilligers activiteiten die nodig zijn om een vereniging als Cornu Copiae Waalwijk te runnen“.

In de huldiging werd nadrukkelijk ook mevrouw Leijtens betrokken getuige de mooie bos bloemen die zij in ontvangst mocht nemen.

Op de foto vlnr voorzitter René van Boxtel, erelid Tiny Leijtens en zijn echtgenote.