Kerst met Cornu Copiae Waalwijk

Jcc optreden bij Sinterklaas intocht
14 december 2014
RABOBANK De Langstraat Dank u wel!!!!
19 december 2014

Kerst met Cornu Copiae Waalwijk

Show- and Marchingband Cornu Copiae Waalwijk gaat na het succes van het kerstconcert 2013 ook dit jaar de sfeer van Kerst muzikaal vertolken. Het weekend van 20 en 21 december zal het Waalwijkse muziekkorps een uitgebreid kerstrepertoire ten gehore brengen.

Zaterdagavond, is Cornu Copiae Waalwijk onder leiding van dirigent Leon Wijkmans te horen en te zien in de kerk van St. Jan te Waalwijk. Tijdens dit concert zal ook het Elshoutse koor Confetti—Marcanto optreden. Aanvang 20.00 uur, entree is gratis. Met dit concert wordt de aftrap gegeven van de reeks concerten die door de Vrienden van de St. Jan worden georganiseerd.

Zondag 21 December wordt het kerstconcert van Cornu-Copiae Waalwijk tussen 14.00 en 16.00 uur herhaalt tijdens de Kerst- koopzondag in het centrum van Waalwijk
Het voorprogramma wordt, zowel op zaterdag als zondag, verzorgd door het opleidingskorps Jong Cornu Copiae onder leiding van Marloes Maas.

U bent tijdens beide concerten van harte welkom.
Show- and Marchingband Cornu Copiae Waalwijk is steeds op zoek naar muzikanten, zowel jeugd als volwassenen. Altijd al muziek willen maken?